Live

ZU IS YOU

#OFB2021: Adoptăm o bunicuță de Crăciun!

#OFB2021: Adoptăm o bunicuță de Crăciun!
Începem ziua a cincea în Orașul Faptelor Bune cu o poveste de Crăciun: povestea bunicii Eva din Oradea. Daniela este cea care ne-a scris că într-o zi a găsit-o pe Eva căutând mâncare prin gunoi, s-a propiat de ea și i-a cunoscut povestea.

Eva și-a pierdut casa atunci când, în urma unui împrumut, a semnat altfel de acte și a fost dată afară din propriul cămin. A locuit câțiva ani cu nepotul ei, până când acesta a devenit violent cu ea și singura ei soluție a fost cerul liber, iar singurul prieten – drumul. Daniela, tânăra videografă, a ajutat-o pe Eva cu mâncare, dar și cu hrană spirituală: în fiecare sâmbătă, la ora 12:00, Daniela și bunicuța se întâlnesc la cafea, pe o bancă din Oradea. 
 
„Aceasta e o poveste de Crăciun, deoarce cu trecerea timpului, bunicii se transformă în copii și au nevoie de grija noastră.”, ne transmite Mihai Morar. 
 
„Îngerii” Faptelor Bune au schimbat povestea de Crăciun a bunicii Eva. Am strâns, până acum, 20.000 de lei și un loc pentru o masă caldă, oricând, pentru bunica Eva, la un restaurant din Oradea. MultZUmim, Oradea! MultZUmim, România!

Fii și tu un „înger” pentru povestea de Crăciun a bunicii, cu o donație în acest cont:
 
IBAN (RON): RO56 BTRL RONC RT00 P076 9702
IBAN (EURO): RO68 BTRL EURC RT00 P076 9701 
CODUL SWIFT: BTRLRO22
Nume titular: Nistor Daniela Simona 

 
Unim inimi și împlinim visuri! #OrasulFaptelorBune2021 
 


Urmărește LIVE 24/24 tot ce se întâmplă în Orașul Faptelor Bune, aici: radiozu.ro/orasulfaptelorbune.



Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate