Live

ZU IS YOU

#OFB2021: Fapte bune de Florii

#OFB2021: Fapte bune de Florii
Bună dimineața, România! La mulți ani tuturor celor cu nume de flori! 
 
Astăzi, trăim a doua zi de magie în Orașul Faptelor Bune. Dacă azi-noapte am pus-o de un Zuper party cu o porție sănătoasă de #MuzicaAia, acum, Mihai, Daniel, Emma și Tea s-au trezit și sunt pregătiți să continue maratonul de împlinit visuri.

Ne facem repede o cafea, dăm cu reveneală și ne apucăm de făcut fapte bune. Dar nu înainte să facem câteva urări sărbătoriților de astăzi și să dăm volumul tare în difuzoare cu o piesă numai bună de ascultat în ziua de Florii.
 


Dimineața zilei de duminică vine cu o poveste nu tocmai ușoară. Alexandra, o tânără de 18 ani, ajunge în #OrasulFaptelorBune. Fata are un frate bolnav de schizofreniformă pe bază de întârziere mintală, iar mama sa are astm bronșic. Femeia îi crește singură pe Alexandra și pe fratele ei bolnav. Toți trei locuiesc într-o cameră mică de cămin.

Dar acolo unde viața pune o lacrimă, oamenii din Orașul Faptelor Bune au grijă să o înlocuiască cu un zâmbet.

Donații pentru Alexandra și familia ei se pot face în acest cont:
RO61 BTRL RONC RT05 8164 8001
ALEXANDRA PADURARIU
Banca Transilvania 
 
Povestea Alexandrei: „Mama mea ne crește singură și am un frate bolnav”



Pas cu pas până la ultimul pas! De Florii, luptăm împreună pentru Florin!

La ZU se aude una dintre cele mai „grele” povești din Orașul Faptelor Bune 2021. Florin Mureșan a ajuns în „orașul de deasupra orașului” cu o adevărată lecție de viață.

Punem pariu că data viitoare, înainte să faci un salt în piscină, o să te gândești de două ori! Florin este multiplu campion mondial la karate și „Maestru emerit al sportului", decorat de Casa Regală.
Dar un salt într-o piscină i-a schimbat cursul vieții. Tânărul și-a fracturat coloana, iar acum este imobilizat. Florin are nevoie de un alt tratament cu celule stem și de recuperare prin robotul Cyberdyne.

Conturile în care se poate dona pentru Florin sunt:

RO90BTRLRONCRT0125847001 - CONT RON
RO40BTRLEURCRT0125847001 - CONT EUR
RO19BTRLCHFCRT0125847001 - CONT CHF
Titular cont: Muresan Florin Paul
Cod BIC/SWIFT: BTRLRO22


Dacă vrei să-l ajuți pe Florin, o poți face și aici!

Povestea lui Florin Mureșan, campionul din Orașul Faptelor Bune 2021!



Daniela este în direct  la ZU cu Popescu și Buzdu și își spune povestea pe care a scris-o pe platforma Orașul Faptelor Bune.
La prima citire, poate părea banal, dar Daniela are nevoie de un laptop pentru cei doi copii ai ei. Femeia nu cere mult, dar pentru venitul ei lunar, un laptop înseamnă mult.

Ascultă povestea Danielei! Este o adevărată lecție de viață pentru multe dintre femeile din lumea întreagă.

Povestea Danielei: „Nu îmi permit să le ofer copiilor un laptop”



Cristina este mămica a două fetițe, de 5 ani, respectiv 12 ani. Din păcate, fata cea mare are un handicap de gradul 2 si dificultăți de vorbire.

Tot ce își dorește Cristina este să aibă ce să pună pe masa de Paște și să-și vadă copiii zâmbind. Hai să îi fim alături!

Povestea Cristinei: „Îmi doresc să îmi văd copiii zâmbind”



Mihai Morar se alătură lui Buzdu și lui Popescu și e pregătit să facă fapte mari. Așa cum a promis, la lăsarea serii, pune mâna pe microfoane și telefoane și continuă lupta pentru Florin, campionul din Orașul Faptelor Bune 2021.

Pas cu pas până la primul pas. Asta a fost motto-ul cu care am pornit în lupta pentru campionul nostru.
Iar la final de zi, Mihai Morar strigă tare să se audă până la Universitate: „Asta-i cea mai frumoasă Duminică de Florii pe care am trăit-o până acum!”

Florin: „Atâta timp cât viața mă lasă să deschid gura ca să mă agăț cu dinții de ea, mă ridic în patru labe, din patru labe promit că mă ridic în genunchi, din genunchi promit că mă ridic în picioare!”

De Florii, pentru Florin, am strâns 35.000 de euro! Datorită vouă, oameni din Orașul Faptelor Bune, Florin va merge din nou!

Vă multumim! Florin, îți mulțumim pentru lecția de viață!



Adi Mihăilă „The Hitman”, Tea Teodorescu și Raluca Benavides au revenit la butoane. Cei 3 DJ te pun la curent cu tot ce s-a întâmplat astăzi în #OrasulFaptelorBune. Vă multZUmim că sunteți oameni printre oameni! Mână de la mână facem România mai bună! 

BEST OF OFB cu Adi Mihăilă, Raluca Benavides și Tea Teodorescu - Ziua 2


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate