Live

ZU IS YOU

Cumpără și oferi automat o mână de ajutor! ZU Shop prezintă colecția „Orașul Faptelor Bune”

Cumpără și oferi automat o mână de ajutor! ZU Shop prezintă colecția „Orașul Faptelor Bune”
Avem vești tari de tot! Am lansat colecția „Orașul Faptelor Bune” pe ZU Shop. Aici te așteaptă o mulțime de tricouri, hanorace, bluze, măști, sacoșe de pânză și căni făcute în așa fel încât să te mândrești că ești cetățean în cel mai frumos „oraș” de pe Pământ. Intră pe shop.radiozu.ro ca să le vezi pe toate și să alegi ce îți place!

Cine cumpără articole din ediția specială oferă automat și o mână de ajutor celor care au nevoie. 10% din veniturile obținute în urma vânzării produselor din colecția „Orașul Faptelor Bune”, în perioada 24-30 aprilie 2021, vor fi distribuite în mod egal către cazurile din cadrul campaniei, susținute de Fundația Mereu Aproape.

Dacă vrei să afli mai multe despre Orașul Faptelor Bune și să vezi LIVE maratonul ZU de împlinit visuri, te așteptăm pe radiozu.ro/orasulfaptelorbune.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate