Live

ZU IS YOU

#OFB2021: Dumitru Tudorache, un profesor de nota 10

#OFB2021: Dumitru Tudorache, un profesor de nota 10
Ceea ce scrie un profesor pe tabla vieţii nu poate fi şters niciodată. Ăsta e motto-ul cu care dăm startul celei de-a cincea zi în Orașul Faptelor Bune.

Domnul profesor Dumitru Tudorache ne întărește convingerea că predarea este cea mai respectabilă profesie din lume. Este profesor de filosofie și ajunge în #OrasulFaptelorBune cu o poveste impresionantă.

Profesorul orb este un exemplu desprins din cărțile de povești. Dumitru Tudorache este un izvor de înțelepciune și bunătate. Nu o spunem noi, ci toți cei care au noroc să-l cunoască.

A venit rândul nostru să ne facem datoria de elevi. Domnul profesor are nevoie de aproximativ 4500 de euro pentru a-și achiziționa un dispozitiv foarte util pentru nevăzători.

Haideți să investim în copiii noștri! 

Povestea lui Dumitru Tudorache, un profesor de nota 10
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate