Live

ZU IS YOU

#OFB2021: Împreună pentru Luca!

#OFB2021: Împreună pentru Luca!
Un alt copil minunat a ajuns în Orașul Faptelor Bune! Este vorba despre Luca, care are 10 ani și nu se poate bucura de viață ca orice copil de vârsta lui, pentru că suferă de autism. Distanța până la această bucurie este de 15.000 de euro, pentru un transplant cu celule stem la o clinică din Viena. Lunar, Luca are nevoie de câte 3000 de lei pentru tratament, iar veniturile familiei nu sunt suficiente. 
 
Nicoleta, mama lui Luca, este profesoară de canto, iar povestea a ajuns la noi prin elevul ei, Andrei. Pentru că locuiește chiar în Oradea, Andrei ne-a făcut o supriză și a venit în fața Casei Radio ZU să ne cânte cu chitara și să-l susțină pe Luca, băiatul profesoarei lui de canto. 

Andrei cântă colinde pentru Luca, iar tu poți fi „înger” al Orașului Faptelor Bune pentru Luca, cu o donație în acest cont:
 
IBAN: RO74 RNCB 0318 0463 8074 0001
Nume titular: ARENDAS LEONTIN ALIN 
 
De asemenea, îl poți ajuta pe Luca și pe pagina de Facebook „Împreună pentru Luca 2.0”. România, de bine e nevoie mereu!
 



În a cincea zi de Orașul Faptelor Bune, am ajuns la jumătatea sumei de 15.000 de euro, necesară pentru vindecarea lui Luca la clinica din Viena. Bineînțeles că Andrei nu a lipsit și ne-a cântat colinde, pentru a doua oară, în fața Casei Radio ZU. 

Banii vin și banii pleacă la Luca! Am reușit! Mână de la mână, am strâns suma de 15.000 de euro pentru Luca! MultZUmim, Oradea! MulTZUmim, România!


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate