Live

ZU IS YOU

#OFB2019: Cei mai frumoși ochi albaștri au nevoie de noi

#OFB2019: Cei mai frumoși ochi albaștri au nevoie de noi
La doar 14 ani, Laurențiu își trăiește adolescența pe un pat de spital. Se află într-un spital din Turcia și așteaptă un diagnostic din partea medicilor. Puștiul cu ochi precum albastrul cerului habar n-are ce i-ai pregătit viața. Știe doar că face o vizită medicală și se întoarce acasă...

Tatăl băiatului este în direct la Radio ZU cu Popescu și Flick, iar sora lui Laurențiu primește o veste groaznică.

Laurențiu a ieșit de la RMN și trebuie să urmeze 35 de ședințe de radioterapie. Iar calvarul nu se oprește aici. La sfârșitul ședințelor de radioterapie, îl așteaptă cele de chimioterapie.

Lidia, sora băiatului, este studentă la medicină generală și vrea să se specializeze pe oncologie. Ce ironie a sorții! Primul pacient al Lidiei este propriul frate!

Laurențiu are nevoie de cel puțin 25.000 de euro în lupta sa cu viața. Și, din păcate, medicii nu garantează că băiatul va reuși să învingă cancerul.
Donațiile se pot face pe pagina de Facebook a surorii lui - Airinei Lidia.

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate