Live

ZU IS YOU

OFB 2023 | Oficial, DJ-ii ZU s-au mutat în Orașul Faptelor Bune. Urmărește-i LIVE aici!

OFB 2023 | Oficial, DJ-ii ZU s-au mutat în Orașul Faptelor Bune. Urmărește-i LIVE aici!

Orașul Faptelor Bune nu este despre ceea ce avem. Este despre ceea ce suntem. Suntem Casa Radio ZU, locul unde 8 DJ-i ZU trăiesc o săptămână, zi și noapte. Suntem Orașul Faptelor Bune și scriem cea mai frumoasă poveste de Crăciun împreună cu fiecare om bun. 

 
Primul capitol al poveștii se scrie chiar acum, în inima Târgului de Crăciun din Oradea, unde cei 8 DJ-i, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Adi Mihăilă „The Hitman”, Răzvan Popescu, Cuza, Raluca Benavides, Emma și Tea Teodorescu sunt gata să înceapă maratonul de fapte bune, cu bagajele în mâini și cu bucurie în inimi.

„Ne revedem astăzi în Oradea ca să reaprindem omenia, ce nu i-a părăsit niciodată pe românii din România sau de oriunde i-au purtat pașii prin lume, aici ne-am regăsit pentru a face fapte bune.”, cu aceste cuvinte echipa de fapte bune a dat startul ediție de iarnă a Orașului Faptelor Bune.
 
Dacă privești Casa Radio ZU, vei vedea că nu are ferestre. Asta pentru că voi sunteți ferestrele, care deschideți un nou început pentru oamenii care au nevoie de noi. 
 
Hai să deschidem împreună cea mai frumoasă poveste de Crăciun și să unim oamenii care au de unde cu oamenii care au nevoie de susținere. Intră pe radiozu.ro/orasulfaptelorbune, unde poți înscrie o moftă sau poți îndeplini o poftă.
 
După fapte bune și răsplată! În fiecare seară, cei mai mari artiști din România se unesc în Orașul Faptelor Bune și cântă live hiturile tale preferate. Găsești programul concertelor din acest weekend, AICI
 
Urmărește maratonul de fapte bune, live 24/24, pe radiozu.ro/orasulfaptelorbune și prinde cele mai importante momente pe pe paginile noastre de YouTube, Facebook, Instagram și TikTok!

România, fă rai din ce dai!


Suntem Radio ZU și Visit Oradea și suntem împreună cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea. 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate