Live

ZU IS YOU

Orașul Faptelor Bune 2023: Programul concertelor din weekendul 16-17 decembrie

Orașul Faptelor Bune 2023: Programul concertelor din weekendul 16-17 decembrie

Cei mai mari artiști din România se implică activ în Orașul Faptelor Bune și dau în dar tuturor arta lor. Fie că ești OM care ai de unde, fie că ești OM care ai nevoie, muzica lor îți este dedicată Ție.  

 
Mâine, 16 decembrie, începând cu ora 14:00, ne dăm întâlnire la Târgul de Crăciun din Oradea și de acolo începem împreună maratonul de fapte bune. Tot de mâine începem maratonul de concerte live în Orașul Faptelor Bune.

Pentru weekendul 16-17 decembrie, ai programul aici:

 
16 DECEMBRIE: The Motans, Zodier, Lora, Rareș, Holy Molly & Adi Istrate 
17 DECEMBRIE: Nicole Cherry, Raluka, JO, Andrei Bănuță.

 
După faptă și răsplată! În fiecare seară, artiștii tăi preferați de pe radio se unesc și cântă pentru cetățenii Orașului Faptelor Bune. Intrarea e liberă, în limita spațiului disponibil în Piața Unirii din Oradea.   
 
Lista completă a artiștilor care urcă pe scena din Orașul Faptelor Bune: Smiley, Loredana, The Motans, Andra, Guess Who, Andia, Alina Eremia, Spike, Mira, Irina Rimes, Andrei Bănuță, Alexia, Nicole Cherry, Cabron, Lora, Raluka, Juno, The Urs, AMI, Adi Istrate, Holy Molly, Misha Miller, Rareș, Zodier, DJ Project, Jo, Mario Fresh.        

 
Platforma Orașul Faptelor Bune e deschisă. Înscrie povestea unui om care are nevoie de susținere sau alege un om pe care sa îl ajuți, aici: radiozu.ro/orasulfaptelorbune  România, de bine e nevoie mereu! 

 
Urmărește 7 zile din 7 Orașul Faptelor Bune! Ca în fiecare an, întreaga campanie va putea fi ascultată non-stop pe toate frecvențele Radio ZU și va putea fi urmărită video 24/24 pe platforma dedicat campaniei: radiozu.ro/orasulfaptelorbune. Momentele cele mai importante vor fi transmise live și pe paginile de Facebook, Instagram și Tik Tok ale Radio ZU, dar și pe ZU TV.  
 
Evenimentul Orașul Faptelor Bune este organizat de Radio ZU și Visit Oradea cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea.  
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate