Live

ZU IS YOU

#MuzicaAia: Scurtă istorie a muzicii românești

#MuzicaAia: Scurtă istorie a muzicii românești
Chiar dacă stai în izolare, ai un motiv să te simți bine în fiecare dimineața la Morning ZU. Morar, Buzdu și Emma îți dau o porție sănătoasă de „Muzica Aia” zilnic. Așa împart ei starea lor de bine cu toți ascultătorii ZU. 

Astăzi l-am avut ca invitat special la platane pe DJ Razz, care ți-a pregătit un mix 100% românesc. Ai putea spune să este o scurtă trecere prin istoria muzicii românești. Dacă ai pierdut momentul din matinal sau pur si simplu vrei să retraiești bucuria, atunci dă play acesti clip. Distracție plăcută! #MuzicaAiaPS: HEI! CITEȘTE ASTA!
Când România e în starea de urgență, radioul e starea de bine. Ascultă Radio ZU! DJ-ii noștri rămân pe frecvență și își mențin programul normal. Ei sunt „ON” în fiecare zi la microfon. Îi poți asculta pe radiozu.ro/live, pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play) și pe frecvența din orașul tău (vezi lista frecvențelor). Ai grijă de tine! Rămâi în starea de bine!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate