Live

ZU IS YOU

#MuzicaAia din #OrasulFaptelorBune 2021, cu DJ Razz (ziua 3)

#MuzicaAia din #OrasulFaptelorBune 2021, cu DJ Razz (ziua 3)
Cine nu doarme în noaptea asta înseamnă că ascultă Radio ZU! 

În Orașul Faptelor Bune dăm #MuzicaAia mai tare în fiecare seară! DJ Razz e pregătit cu mixul care să te facă să dansezi până-n zori.

Mai mult de atât, DJ Mori, Emma și Drăgulin dau start unei ZUper provocări! Un singur ascultător poate primi stick-ul de memorie cu #MuzicaAia, de la DJ Razz. Norocosul e cel care donează cel mai mult în seara asta pentru povestea lui Cristi. Azi e ziua lui de naștere și până la finalul zilei promitem să strângem toată suma de care are nevoie. Hai cu noi în cel mai frumos „oraș” de pe Pământ! 

Licitația pentru stick s-a oprit la 5.500 de lei pentru Cristi. Mulțumim că ne sunteți alături! Împreună facem cea mai tare aniversare pentru Cristi!

Dă play la relaxare și muzica mai tare, cu DJ Razz, Dj Mori, MC Drăgulin și Emma-Balerina!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate