Live

ZU IS YOU

Morning ZU este matinalul de radio cu cei mai mulți ascultători la nivel urban

Morning ZU este matinalul de radio cu cei mai mulți ascultători la nivel urban
Morning ZU este din nou cel mai ascultat matinal de radio la nivel urban. Mihai Morar, Daniel Buzdugan și Emma salută cei 852.000 de oameni care aleg să fie alături de ei în fiecare dimineață de la 7:00.

Emisiunea lor înregistrează o creștere în audiență de 156.400 de ascultători față de perioada similară a anului trecut. Astfel, Morning ZU are parte de cea mai mare creștere a numărului de ascultători unici la nivelul întregii piețe. Informațiile sunt confirmate de Studiul de Audiență Radio realizat în perioada 26 august – 15 decembrie 2019.

Matinalul nostru este lider de audiență și în capitală. Această veste a venit la scurt timp după ce am aflat că Radio ZU este cel mai ascultat post de radio din București. „Din prima zi, 29 septembrie 2008, până astăzi, suntem cel mai ascultat radio din București. N-am pierdut această poziție nici măcar o tură de sondaje. Vă aplaudăm, ZUper ascultători! Mulțumim sutelor de mii de bucureșteni care ascultă Radio ZU. În România, suntem 2 milioane de ascultători, conform celor mai recente studii de audiențe radio!”, a declarat Mihai Morar, în direct, în prima ediție Morning ZU din acest sezon.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate