Live

ZU IS YOU

Morar, Buzdu și Emma prezintă echipamentul oficial pentru „Mișcarea ZU”

Morar, Buzdu și Emma prezintă echipamentul oficial pentru „Mișcarea ZU”
Pe 26 iunie, începând cu ora 11.00, în Baia Mare, Mihai Morar strigă adunarea tuturor celor care iubesc mișcarea. Fie că vorbim despre alergători experimentați sau despre cei care abia acum au „câștigat” bucuria alergării, cu toții sunt așteptați în Piața Libertății din Baia Mare, acolo de unde începe acest manifest pentru mișcare. Astăzi a sosit echipamentul oficial de alergare și el a fost prezentat în Morning ZU, live, pe Facebook.
 
Vino și tu să faci „Mișcarea ZU. Mișcarea pentru Mișcare”! A sosit echipamentul oficial de alergare
 

„Câți “galbeni” o să fim sâmbătă la #MișcareaZU din Baia Mare? A sosit echipamentul oficial de alergare.  Am avut un supra-feeling în dimineața asta, când am pus pe mine tricoul ăsta galben. E mai mult decât tricoul unei echipe. Mai mult decât însemnele unui club. E simbol pentru o “Mișcare”. E supra-feeling-ul de apartenență la o comunitate care încearcă să miște o țară care stă. O comunitate în care oricine, indiferent de vârstă, putere sau performanță, e bine primit. Baia Mare e doar prima Mișcare. Și, indiferent câți “galbeni” vom fi sâmbătă la linia de start în Centrul Vechi, tricoul ăsta rămâne pentru totdeauna dovada că am fost acolo de la început. De la primul pas. De la prima respirație. De când s-a născut #MișcareapentruMișcare. Dacă vrei să fii în “galben” sâmbătă, la Mișcare, poți comanda încă echipamentul de alergare pe https://radiozu.ro/miscareazu. Îl poți ridica vineri sau sâmbătă dimineața, înainte de alergare, din Centrul Vechi din Baia Mare. România, hai la alergare!”, transmite Mihai Morar. 

Dacă îți dorești să participi la „Mișcarea ZU. Mișcarea pentru Mișcare”, înscrie-te aici

Taxa de înregistrare este de 125 de lei, iar în schimbul acestei sume, fiecare participant primește un kit care conține un tricou, un săculeț tip rucsac, o manșetă și o medalie. Kit-ul de participare va putea fi ridicat cu o zi înainte de eveniment dintr-un loc special amenajat. Cei care nu sunt din Baia Mare vor putea ridica kit-ul și în ziua evenimentului, până la ora 10.00, cel târziu.
Fiecare participant își poate alege să alerge 5 km sau 10 km. Traseul „Mișcarea ZU. Mișcarea pentru Mișcare” pornește din Piața Libertății și se termină tot aici, însă în cele aproximativ 2 ore de alergare trece prin 11 dintre cele mai importante zone ale orașului Baia Mare.
 
Complet, traseul Mișcarea ZU. Mișcarea pentru Mișcare” arată așa:

• START Piața Libertății
• Str. Podul Viilor
• Parcul Tineretului
• Parcul Municipal
• Str. Valea Roșie
• Str. Victoriei
• Bd. Unirii
• Str. Progresului
• Str. Culturii
• Piata Revoluției
• Str. Gheorghe Șincai
• FINISH Piața Libertății
 
Pe parcursul evenimentului, participanții vor avea la dispoziție un punct de hidratare, pe traseu, și unul de prim ajutor, în zona de desfășurare a evenimentului. 
 
„Mișcarea ZU. Mișcarea pentru Mișcare” este un eveniment organizat în conformitate cu toate regulile privind prevenirea și controlul transmiterii infecției SARS-COV-2 în contextul pandemiei de COVID-19. Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2. Fiecare participant trebuie să aibă vârsta de 18 ani împliniți la data participării la „Mișcarea ZU. Mișcarea pentru mișcare”. 
 
„Mișcarea ZU. Mișcarea pentru Mișcare” este un eveniment susținut de Serviciul de Ambulanță Județean Maramureș.

Partener: Hope and Homes for Children.
 
Eveniment realizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Baia Mare. 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate