Live

ZU IS YOU

„Mișcarea ZU. Mișcarea pentru Mișcare" are un invitat special. Alina Eremia va cânta pe scena din Baia Mare

„Mișcarea ZU. Mișcarea pentru Mișcare" are un invitat special. Alina Eremia va cânta pe scena din Baia Mare
Au rămas mai puțin de 24 de ore până când facem împreună „Mișcarea ZU. Mișcarea pentru Mișcare”.
 
Mâine, 26 iunie, începând cu ora 11.00, în Baia Mare, Mihai Morar strigă adunarea tuturor celor care iubesc mișcarea. Fie că vorbim despre alergători experimentați sau despre cei care abia acum au „câștigat” bucuria alergării, cu toții sunt așteptați în Piața Libertății din Baia Mare, acolo de unde începe acest manifest pentru mișcare. 

Traseul „Mișcarea ZU. Mișcarea pentru Mișcare” pornește din Piața Libertății și se termină tot aici, însă în cele aproximativ 2 ore de alergare trece prin 11 dintre cele mai importante zone ale orașului Baia Mare.

Alina Eremia este una dintre artistele autohtone care se alătură acestui concept manifest, cea mai nouă campanie de radio pusă la cale de Radio ZU, în parteneriat cu Hope and Homes for Children România.

La final de traseu, îndrăgita artistă va susține un concert la care ești și tu invitat, indiferent că ai participat la „Mișcarea ZU. Mișcarea pentru Mișcare” sau nu.

Evenimentul va fi transmis live pe pagina de Facebook Radio ZU, pe contul de YouTube Radio ZU și pe radiozu.ro. Mai multe detalii despre „Mișcarea pentru Mișcare” poți să vezi pe radiozu.ro/miscareazu.
 
Ne vedem mâine în Piața Libertății din Baia Mare! Rămâi pe frecvență! Până atunci, lăsăm aici un moment cu Alina Eremia din studioul ZU.

 

„Mișcarea ZU. Mișcarea pentru Mișcare” este un eveniment organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Baia Mare. De asemenea este susținut de Serviciul de Ambulanță Județean Maramureș.

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate