Live

ZU IS YOU

Mișcarea ZU: #MorningZU într-o ediție specială de weekend

Mișcarea ZU: #MorningZU într-o ediție specială de weekend
Bună dimineața, România! Bună dimineață, Baia Mare! Echipa ZU te salută din piața Libertății din Baia Mare.

Dis-de-dimineață, sub cerul liber, dăm startul unei ediții speciale de #MorningZU, cu două ore înainte de a porni în cursa  „Mișcarea ZU. Mișcarea pentru Mișcare”.
România, hai la alergare! Te așteptăm la linia de start!

#MorningZU. Ediție specială de weekend.
 
 
La 11:00 spunem start pentru „Mișcarea ZU. Mișcarea pentru Mișcare”. Invitația este deschisă celor care sunt obișnuiți cu astfel de activități sportive, dar și celor mai puțin experimentați.
 
Campania de radio organizată de Radio ZU în parteneriat cu Hope and Homes for Children România va putea fi urmărită live pe platformele Radio ZU (Facebook, Youtube, Visual Radio, și, în secțiunea specială, dedicată campaniei), dar și pe ZU TV. De asemenea, cele mai frumoase imagini, dar și cele mai interesante materiale video se vor regăsi pe paginile de social media ale Radio ZU (Facebook și Instagram). 

Eveniment realizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Baia Mare și susținut de Serviciul de Ambulanță Județean Maramureș.
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate