Live

ZU IS YOU

Live: #MuzicaAia s-a auzit în Piața Libertății din Baia Mare

Live: #MuzicaAia s-a auzit în Piața Libertății din Baia Mare
Direct de la Galați, DJ Razz a venit în Baia Mare, pe scena din Piața Libertății, pentru a începe încălzirea pentru „Mișcarea ZU. Mișcarea pentru Mișcare”.

Pe 26 iunie, la 11:00, Mihai Morar i-a chemat pe ascultătorii ZU la Mișcarea ZU, cea mai nouă campanie de radio pusă la cale de Radio ZU, în parteneriat cu Hope and Homes for Children România.

Până atunci, însă, DJ Razz, împreună cu oamenii lui, Mihai Morar, Emma, Răzvan Popescu, Adi Mihăilă „The Hitman”, Raluca Benavides și Vlad Drăgulin au avut grijă de starea ta de bine. 

Timp de un an de zile, #MuzicaAia a fost terapia cu care a trecut pandemia. Radio ZU a organizat primul eveniment post-pandemie în aer liber. Motiv pentru care era musai ca #MuzicaAia să se audă în difuzoare!

#MuzicaAia. Baia Mare. Piața Libertății.

Cu DJ Razz la platane și echipa ZU la microfoane, #MuzicaAia a răsunat tare în Piața Libertății din Baia Mare, acolo de unde a început acest manifest pentru mișcare.

MUZICA AIA de „încălzire” pentru MIȘCAREA ZU (feat. DJ Razz)
 


Cel mai nou episod de #MuzicaAia a putut fi urmărit live pe platformele Radio ZU (Facebook, Youtube, Visual Radio, și, în secțiunea specială, dedicată campaniei). De asemenea, cele mai frumoase imagini, dar și cele mai interesante materiale video se găsesc pe paginile de social media ale Radio ZU (Facebook și Instagram). 
 
„Mișcarea ZU. Mișcarea pentru Mișcare” este un eveniment organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Baia Mare. De asemenea este susținut de Serviciul de Ambulanță Județean Maramureș.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate