Live

ZU IS YOU

Mesajul unei românce din Italia: „Spuneți-le românilor să stea în case!!!”

Mesajul unei românce din Italia: „Spuneți-le românilor să stea în case!!!”
„Stai acasă!” este îndemnul pe care autoritățile ni le transmit pe toate căile posibile. Însă puțini sunt cei care îl respectă.

Dar atunci când un om îți cere cu lacrimi în ochi să #StaiAcasă dacă îți pasă de ai tăi, simți cum sufletul începe să-ți vibreze.

Dorina este o femeia simplă, stabilită în Italia de zeci de ani.
Astăzi, Buzdu și Morar au intrat în direct cu Dorina. Cu lacrimi în ochi și cu o teamă pe care puteai să o simți de la celălalt capăt al firului, femeia a povestit cum arată Italia în plină pandemie de coronavirus.

Vocea și strigătul său de disperare s-au auzit în casele românilor.
 
„Spuneți-le românilor să stea în case!!!”, a spus aceasta cu vocea tremurândă şi cu lacrimi în ochi.

Dorina, ne-ai făcut #pieleadegaina! Suntem separați, dar împreună!

Dă play și ascultă un mesaj simplu și sincer al unei românce din Italia.
#StaiAcasa astăzi ca să ne îmbrățișăm mâine! 
 


PS: HEI! CITEȘTE ASTA!
Când România e în starea de urgență, radioul e starea de bine. Ascultă Radio ZU! DJ-ii noștri rămân pe frecvență și își mențin programul normal. Ei sunt „on” în fiecare zi la microfon. Îi poți asculta pe radiozu.ro/live, pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play) și pe frecvența din orașul tău (vezi lista frecvențelor). Ai grijă de tine! Rămâi în starea de bine!
Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate