Live

ZU IS YOU

Masked Wolf, pe primul loc în Most Wanted cu „Astronaut In The Ocean”

Masked Wolf, pe primul loc în Most Wanted cu „Astronaut In The Ocean”
Masked Wolf este un tânăr artist australian. El și-a început cariera în muzică în 2018, iar acum, 3 ani mai târziu, se bucură de succes internațional. Piesa lui, „Astronaut In The Ocean”, și-a făcut loc rapid în topurile din toată lumea, iar în Most Wanted a reușit să devină „number one”.


Australianul a preluat conducerea topului de la Tiësto. DJ-ul și producătorul olandez a fost în fruntea clasamentului pentru 3 săptămâni consecutive cu hitul „The Business”. Acum coboară o poziție și rămâne pentru moment pe locul 2.

Mai jos poți să vezi care sunt primele 10 piese din ediția actuală de top Most Wanted. Poți vezi întregul clasament Most Wanted (40 de piese) și să votezi hiturile care îți plac pentru următoarea emisiune aici: radiozu.ro/mostwanted.

TOP 10 RADIO ZU MOST WANTED:
10. Joel Corry x MNEK - Head & Heart
09. Jason Derulo x Nuka - Love Not War
08. Carla Morison - Disfruto (Audioiko Remix)
07. Maluma - Hawai
06. Ofenbach & Quarterhead ft. Norma Jean Martine - Head Shoulders Knees & Toes
05. Jason Derulo - Take You Dancing
04. Irina Rimes x Cris Cab - Your Love
03. Lopez, Maluma - Pa Ti
02. Tiësto - The Business
01. Masked Wolf - Astronaut In The Ocean

START VOT!

Adi Mihăilă „The Hitman” prezintă Most Wanted, clasamentul celor mai tari hituri ale momentului, în fiecare sâmbătă de la 13:00 la Radio ZU. Poți să asculți emisiunea și în reluare duminică de la ora 20:00.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate