Live

ZU IS YOU

Andra și 3 Sud Est, live în studio cu hitul „Jumătatea mea mai bună”

Andra și 3 Sud Est, live în studio cu hitul „Jumătatea mea mai bună”
Una dintre cele mai ascultate piese ale momentului s-a auzit live la ZU. „Jumătatea mea mai bună” de la 3 SUD EST și Andra a provocat „piele de găină” tuturor celor au fost pe frecvențele ZU.

Piesa care a reușit parcă să dea peste cap algoritmul Youtube a deschis weekendul ZUper ascultătorilor. La cererea lor, „Jumătatea mea mai bună” a fost cântată LIVE de 3 ori în studioul Morning ZU, reconfirmând astfel că muzica pop rămâne unul dintre stilurile preferate ale românilor. 

„Suntem foarte bucuroși că această piesă a fost numărul 1 în Trending Youtube”, le-a declarat Andra lui Buzdu și Morar.

„Acum, chiar dacă a picat de pe prima poziție, continuă să se mențină în topul celor mai ascultate melodii ale momentului. Mulți dintre oamenii din jurul nostru, artiști, au fost uimiți că am putut atinge această performanță cu o piesă pop!”, a continuat artista.

3 SUD EST și Andra au adus „Jumătatea mea mai bună” în studioul ZU. Dacă ai ratat momentul din #MorningZU, dă un play mai jos! 

3 Sud Est & Andra - Jumătatea Mea Mai Bună (Live la Radio ZU)

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate