Live

ZU IS YOU

#MareaUnireZU: Andra și Delia în Top Trending YouTube

#MareaUnireZU: Andra și Delia în Top Trending YouTube

Marea Unire ZU ne-a lăsat unele dintre cele mai faine momente din an! 
 

De 1 Decembrie am transformat studioul ZU în scenă pentru artiștii din generația nouă, care și-au unit vocile cu artiștii din vechea generație. Și astfel a ieșit un show de zile mari, cu momente de neuitat, cum ar fi colajele cu muzică de petrecere de la Andra, Delia și Gina Matache, mama artistei, care au intrat în trending-ul de pe YouTube în primele 24 de ore. 
 
„Cătănie”, „Plăieșii”, „E sărbătoare și răsună muzica”  sunt piesele de petrecere cu care Andra ne-a bucurat și ne-au unit în dans! Momentul artistei se bucură de locul #11 în Top Trending YouTube.

Andra - Cătănie / La omul care mi-i drag / E sărbătoare și răsună muzica
 

Delia și Gina Matache, mama ei, ne-au bucurat cu un colaj de muzică lăutărească: „Spune, spune, moș bătrân”, de la Nelu Ploieșteanu; „C-o damigeană ș-un pahar”, de la Gabi Luncă; „Sanie cu zurgălăi” , de la Maria Lătărețu. Artistele au fost acompaniate de un taraf și de voie bună. Un moment special, care se bucură de locul #24 în Top Trending YouTube.

Delia și mama ei, Gina Matache - Colaj muzică de petrecere

 Mulțumim ZUper ascultătorilor care au dus Marea Unire ZU atât de sus! 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate