Live

ZU IS YOU

#MareaIubireZU 2022 | Andra cântă LIVE „Solamente Tú” la Morning ZU

#MareaIubireZU 2022 | Andra cântă LIVE „Solamente Tú” la Morning ZU

Andra e cea care ne-a spus că „iubirea schimbă tot”. Așa că în numele iubirii am schimbat și noi Valentine’s Day în Valentine’s Week. 
 

Marea Iubire ZU 2022 înseamnă o săptămână plină cu hiturile iubirii! Andra este unul dintre artiștii care a cântat LIVE la Morning ZU una dintre cele mai frumoase piese de dragoste: „Solamente Tú” de la Pablo Alborán.
 
Ascultă aici „Solamente Tú”, LIVE la ZU! Pentru pielea de găină, Andra e de vină. Play!  Și mâine ne așteaptă o zi cu Marea Iubire ZU, cu acele hituri pe care le iubești tu!

Ascultă-ne toată săptămâna pe toate frecvențele ZU și fii cu ochii pe noi pe Visual Radio, pe pagina de Facebook Radio ZU și pe ZU TV! Se lasă cu muuultă iubire!
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate