Live

ZU IS YOU

Marea Unire ZU 2022 | Andrei Bănuță cântă LIVE piesele „România” și „Săracă inima mea”

 Marea Unire ZU 2022 | Andrei Bănuță cântă LIVE piesele „România” și „Săracă inima mea”

De 1 Decembrie, avem liber să petrecem toată ziua, pe toate frecvențele Radio ZU! Continuăm parada muzicii românești la Marea Unire ZU, cu Andrei Bănuță.


Tânărul artist a venit pentru prima dată la Marea Unire ZU și ne-a impresionat cu două cover-uri ale unor piese de care suntem mândri că le avem în repertoriul muzicii românești: „România”, piesa lui Adrian Daminescu; „Săracă inima mea”, piesa lui Nicolae Furdui-Iancu.

De 12 ani, Marea Unire ZU aduce împreună muzica românească din toate timpurile și unește artiștii din generația nouă cu artiștii din generația veche.

La mulți ani, România! 

Stai cu ochii și cu urechile pe Radio ZU (On AirVisual RadioInstagramFacebookYouTubeTikTok) și pe ZU TV. Surorile Osoianu, Lupii lui Calancea, Guz, Damian Drăghici, Matteo și Andrei Bănuță, Smiley și Răzvan Fodor, Mandinga, Connect-R și Johny Romano, Olguța Berbec, Taraful Cleante și Diana Matei își unesc vocile la Marea Unire ZU 2022. 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate