Live

ZU IS YOU

Marea Unire ZU 2018: Liviu Teodorescu cântă LIVE „Acolo este țara mea”

Marea Unire ZU 2018: Liviu Teodorescu cântă LIVE „Acolo este țara mea”
Marea Unire ZU 2018 unește muzica nouă cu muzica veche, așa spuneam, nu? În același timp, Marea Unire ZU 2018 unește artiștii din vechea generație cu cei din noua generație. Dovadă... Liviu Teodorescu, Tudor Gheorghe și piesa „Acolo este țara mea!”.

„Este o piesa grea, o piesă „imensă”, este o provocare pentru mine. Am emoții pentru că o să cânt numai eu și pianul!”, a declarat Liviu Teodorescu în Morning ZU.
 


10 dintre cele mai tari piese din primii 100 de ani de România se aud LIVE în Morning ZU. Liviu Teodorescu, Andra, Doru Todoruț, Prestige Orchestra, Lidia Buble, Adrian Daminescu, Smiley, Alina Eremia, Ad Libitum, Lora, Irina Baianț vin în Morning ZU să înfăptuiască Marea Unire ZU 2018. În plus, nu uita! Cele mai tari 100 de piese din acești 100 de ani de România se aud toată ziua în playlist la ZU.


Pe toate le găsești și aici:

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate