Live

ZU IS YOU

Marea Unire ZU 2018: Andra cântă LIVE „Mai frumoasă”

Marea Unire ZU 2018: Andra cântă LIVE „Mai frumoasă”
Andra cântând-o pe Laura Stoica. „Mai frumoasă” este în topul preferințelor tale, este clar. Piesa Laurei Stoica a fost cel mai votat cântec dintre cele 100 propuse pentru Marea Unire ZU 2018. 

„Una mai frumoasă nu se putea. Mi-ați propus acest cântec și am fost de acord. Am mai cântat piesele Laurei Stoica, însă <<Mai frumoasă>> este pentru prima dată”, declară Andra. 
 
Nu pierde momentul!
 10 dintre cele mai tari piese din primii 100 de ani de România se aud LIVE în Morning ZU. Liviu Teodorescu, Andra, Doru Todoruț, Prestige Orchestra, Lidia Buble, Adrian Daminescu, Smiley, Alina Eremia, Ad Libitum, Lora, Irina Baianț vin în Morning ZU să înfăptuiască Marea Unire ZU 2018. În plus, nu uita! Cele mai tari 100 de piese din acești 100 de ani de România se aud toată ziua în playlist la ZU.
 
Pe toate le găsești și aici:

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate