Live

ZU IS YOU

MAREA IUBIRE ZU. De Dragobete, live în studio

MAREA IUBIRE ZU. De Dragobete, live în studio
De Dragobete, la ZU te așteaptă un adevărat festival al cântecelor de dragoste. Te invităm să fii alături de noi la MAREA IUBIRE ZU! Cele mai frumoase cântece romantice și românești vor fi interpretate live în studioul nostru pe 24 februarie.

Miercuri, aici la ZU, v-am pregătit un concert cu voci cunoscute și iubite din România, care cântă unele dintre cele mai frumoase refrene de dragoste. Așa cum pe 1 Decembrie, de 10 ani încoace, Radio ZU organizează Marea Unire ZU, de ce de Dragobete, de ziua iubirii noastre românești, patriotice, naționale, de ce n-am face Marea Iubire ZU? Așadar, ne auzim miercuri la Radio ZU. Începem la ora 7:00 și o ținem tot așa până după ora 10:00, a spus Mihai Morar în direct la matinal.

Morar, Buzdu și Emma îi vor avea ca invitați speciali la Morning ZU pe Bosquito, Marcel Pavel, Feli, Liviu Teodorescu, Jo, Lora și Alina Eremia.

Am pregătit o adevărată zi a îndrăgostiților. Pe 24 februarie, iubim românește, de la 16:00 la 18:00, pe Radio ZU. Alături de noi, Popescu și Flick, avem invitată una dintre cele mai renumite trupe de cover-uri din România. Promitem un ZUper spectacol al cântecelor de dragoste și al refrenelor personalizate pentru ascultătorii care intră în direct cu noi. Abia așteptăm!, a declarat Răzvan Popescu.

Popescu și Flick sunt pregătiți pentru un ZUper show alături de inegalabilii muzicieni de la PRESTIGE Orchestra.

Transmitem ambele părți ale evenimentului Marea Iubire ZU în direct pe toate frecvențele Radio ZU, pe Visual Radio, pe pagina de Facebook Radio ZU și pe ZU TV.

Proiectul Marea Iubire ZU este organizat în conformitate cu toate normele privind prevenirea și controlul transmiterii infecției SARS-COV-2 în contextul pandemiei de COVID-19.

#MareaIubireZU
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate