Live

ZU IS YOU

Mare, Mic sau Nimic: La 14 ani de ZU punem la bătaie 5000 de euro!

Mare, Mic sau Nimic: La 14 ani de ZU punem la bătaie 5000 de euro!

Ascultă Radio ZU toată ziua, pe 29 septembrie, și câștigă mii de euro! La 14 ani de Radio ZU, punem la bătaie 5000 de euro la concursul „Mare, Mic sau Nimic”


De ziua noastră, îți facem cel mai frumos cadou, unul de care să te bucuri așa cum vrei.

Totul e simplu. Ascultă Radio ZU, fii cu urechile pe următoarele emisiuni: Morning ZU, Adi Mihăilă – The Hitman, Cristian Păun, Popescu și Cuza, Raluca Benavides și cu ochii pe plicul norocos, cel de 1000 de euro.

La 14 ani de ZU facem cinste cu muzică de party și cu 5000 de euro, de dimineața până seara! Vii la ziua noastră? „It's my birthday & Imma spend my money!” :)

Pentru participarea la concurs e nevoie de o singură înscriere, cu un singur SMS la 1815 cu textul „ASCULT RADIO ZU, în perioada 12 – 29 septembrie 2022. ZUcces!

Regulamentul concursului îl găsești aici: Concurs „Mare, Mic sau Nimic”

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate