Live

ZU IS YOU

LIVE la Morning ZU: BRomania și Anca Dinicu, despre filmul Teambuilding

LIVE la Morning ZU: BRomania și Anca Dinicu, despre filmul Teambuilding

Hai cu noi în Teambuilding, alături de BRomania și Anca Dinicu, la Morning ZU!


Teambuilding e un film românesc, de comedie, regizat de Matei Dima (BRomania), Cosmin Nedelcu (Micutzu) și Alex Coteț. E un film în care se vor regăsi toți cei care lucrează sau au lucrat în corporații și în care se râde la minut.

BRromania  joacă rolul personajului Emil, care lucrează prea mult și se confruntă cu provocările aduse de viața în corporație. Una dintre ele e faptul că a fost promovat „pe orizontală” și astfel a devenit team leader în departamentul de Call Center.

Anca Dinicu joacă rolul Lorenei, colega lui Emil din departamentul de Call Center, care e demotivată de toate activitățile de la locul de muncă, la fel ca ceilalți colegi. 

„Premiera a fost un succes, sălile au fost pline și toată lumea a râs. E un film plin de actori talentați. Scriitorul nostru, Alexandru Coteț, a lucrat în corporație, așa că noi am venit cu ideea filmului, iar el a preluat-o și a făcut o poveste fictivă din 100 de povești reale.”, a spus BRomania la Morning ZU.

Așa că vii cu noi în Teambuilding? O să ai parte de o super experiență, de o porție uriașă de râs și de multe momente în care o să te regăsești. Enjoy it!

Din 30 septembrie, poți vedea filmul Teambuilding în toate cinematografele din țară. Vizionare plăcută!

Vezi momentul aici!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate