Live

ZU IS YOU

„Manifest” și „Onoare” de la Guess Who la Forza ZU

„Manifest” și „Onoare” de la Guess Who la Forza ZU
„Trebuie să fiu singur ca să intru în starea respectivă. Nu am nevoie decât de un beat care să mă inspire”, declara Guess Who acum ceva vreme într-un interviu. La Galați, la Forza ZU, n-a fost singur... A fost în fața a peste 60.000 de oameni cărora a reușit să le dea starea aia, starea de muzică manifest.
 
Hai! Așa a fost la Galați!
 


Guess Who a lansat primul său album solo, „Probe Audio”, la începutul anului 2009, iar, în urma reacțiilor stârnite în mediul online, în scurt timp, împreună cu Spike, a susținut două turnee naționale de promovare: „TU-r” și „reTU-r”. În anul 2010, imediat după ce noul său single, „Locul Potrivit”, un remake al creației „Noi în anul 2000” a lui Horia Moculescu, a prins amploare pe posturile de radio și TV, Guess Who a finalizat noi piese și a reeditat albumul „Probe Audio”, redenumit – „Locul Potrivit”.

Seria pieselor cu un puternic mesaj social a fost continuată de „Manifest” și „Tot Mai Sus”, single care a dat titlul celui mai nou album Guess Who, lansat în anul 2011. Cu single-uri care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube („Locul Potrivit”, „Manifest”, „Tot mai sus” sau „Onoare”) și cu unul dintre cele mai puternice fan base-uri din România, Guess Who lucrează la cel de-al treilea album oficial.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate