Live

ZU IS YOU

Live în Morning ZU: Feli cântă în premieră „Omule, deschide ochii”!

 Live în Morning ZU: Feli cântă în premieră „Omule, deschide ochii”!
Piesa Nr. 1 în Trending s-a auzit în premieră live în Morning ZU. Ascult-o pe Feli cântând „Omule, deschide ochii”, piesă introducere în proiectul „Feli din poveste”. „O piesă foarte personală!”, le-a spus Feli matinalilor de la ZU. 




“Omule, deschide ochii”, prima felie din povestea ei, este mesajul pe care-l trimite artista tuturor celor care au descurajat-o la începutul carierei ei, celor care pus-o în situația să fie o victimă a bullyingul și a urii.

“Abia acum mi-am luat de mâna curajul să spun în versuri și muzică tot ce am auzit și simțit la începutul drumului meu în muzică. Îmi doresc că oamenii să fie atenți la ce strivesc în jurul lor atunci când vorbesc. Eu îmi trăiesc astăzi visul, după fiecare dezamăgire, m-am reconectat la origini și am mers mai departe pe drumul meu.”, povestește Feli.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate