Live

ZU IS YOU

Luptă pentru nuntă: „Jocul pantofilor”, noua provocare pentru cele 3 cupluri

Luptă pentru nuntă: „Jocul pantofilor”, noua provocare pentru cele 3 cupluri
Hai să vedem ce se mai întâmplă în „Luptă pentru nuntă”, competiție care, la final, se lasă cu un premiu interesant... o nuntă de 35.000 de euro organizată de Ambasad'Or Events.

Cele 3 cupluri s-au întors miercuri în studioul Morning ZU pentru că, așa cum s-au obișnuit deja, le-a fost evaluată provocarea de marți și le-a fost prezentată următoarea.
 
După „Găsești nași celebri” și „Cel mai spectaculos Meneaito”, astăzi mirii trebuie să se joace. „Jocul pantofilor” sau „Jocul cunoașterii” este provocarea de astăzi.

Cine a fost la cel puțin o nuntă în ultima vreme, sigur s-a distrat pe momentul acela în care mirii sunt așezați spate în spate și sunt provocați să răspundă la întrebări care vin să demonstreze cât de bine se cunosc unul pe celălalt.
Îmbrăcați în mire și mireasă, Bianca și Ștefan, Ana Maria și George, Adelina și Horia trebuie să demonstreze, așadar, cât de bine se cunosc unul pe altul. Fii atent la ce fac, pentru că trebuie să-i votezi. Aici!
 

Votează cuplul tău preferat pe radiozu.ro/nunta!

Sigur, tot astăzi ei au primit punctajul pentru proba din ziua 2, „Cel mai spectaculos Meneaito”.
Buzdu, Morar și Emma au decis ca lucrurile să se așeze astfel...
 
 
Și, nu uita, da? Tu ești un pion important în această poveste. Cuplul pe care îl preferi poate fi ales câștigător. 
Ei vor fi mirii nunții de 35.000 de euro organizată de Ambasad'Or Events.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate