Live

ZU IS YOU

Luptă pentru nuntă - „Găsești nași celebri”: Cum au rezolvat cuplurile prima provocare?

Luptă pentru nuntă - „Găsești nași celebri”: Cum au rezolvat cuplurile prima provocare?
Declarăm deschisă a doua zi a competiției „Luptă pentru nuntă”, nu înainte însă de a vedea cum s-au descurcat cuplurile cu provocarea primei zile de concurs.

„Găsești nași celebri”, s-a numit ea, iar jocul a fost clar. Mirii au primit o lista cu persoane publice din România la care au trebuit să ajungă până la ora 20:00 și pe care au fost provocați să-i convingă să le fie nași.
Hai să vedem cum s-au descurcat!
 
„Bugetarii” - Bianca și Ștefan



„Fashioniștii” - Ana Maria și George




„Sportivii” - Adelina și Horia




Îți reamintim că luni a început competiția „Lupta pentru nunta” de 35.000 de euro organizată de Ambasad'Or Events.

Cele trei cupluri desemnate finaliste, din cele peste 3500 înscrise în concurs, au în față o săptămână de foc. Ei vor trebui să ducă la bun sfârșit o serie întreagă de provocări pentru care vor fi punctați de juriul Radio ZU. De asemenea, votul tău este foarte important în desemnarea câștigătorului.

Urmărește-le aventurile pe radiozu.ro/nuntă și VOTEAZĂ-ȚI preferații.
Vineri, cuplul care-ți place cel mai mult poate fi desemnat câștigător.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate