Live

ZU IS YOU

Luptă pentru nuntă: Cine este pe primul loc după testul de compatibilitate?

Luptă pentru nuntă: Cine este pe primul loc după testul de compatibilitate?
Luptă pentru nuntă a început. Cele trei cupluri, formate din Bianca și Ștefan, Ana Maria și George, Adelina și Horia, au venit luni în studioul Morning ZU pentru că până vineri au misiunea clară să-și câștige nunta de 35.000 de euro organizată de Ambasad'Or Events.

Fiecare dintre cele trei perechi trebuie să te convingă pe tine și pe juriul Radio ZU că merită să fie mirii câștigători. Cum fac asta?
Simplu. În fiecare zi trebuie să ducă la bun sfârșit provocările gândite special pentru ei, provocări pe care le află fix în ziua cu pricina. Nebunia a început luni cu testul de compatibilitate pe care l-au susținut în direct în Morning ZU.
 
Iată cum s-a descurcat fiecare cuplu: 
 
„Bugetarii” - Bianca și Ștefan
 


„Sportivii” - Adelina și Horia



„Fashioniștii” - Ana Maria și George



În funcție de rezultatul testului de compatibilitate, fiecare cuplu a primit un anumit punctaj de la juriul Radio ZU. Clasamentul arată așa:
 
Adelina și Horia - 3 puncte


 
Ana Maria și George - 2 puncte


 
Bianca și Ștefan - 1 punct

 
Nu uita! Rolul tău în desemnarea mirilor „Luptă pentru nunta” de 35.000 de euro este foarte important. Pe lângă punctajul pe care aceștia îl primesc din partea juriului Radio ZU, TU ești invitat să-ți votezi favoriții pe radiozu.ro/nuntă. Votează aici!
 
Urmărește aventurile lor pe radiozu.ro. Și, pentru că tot vorbim depre aventuri, suntem în măsură să-ți spunem că mirii au plecat acum în căutarea nașilor. 
„Găsești nași celebri”, așa a sunat provocarea din prima zi. Ei au primit o listă de persoane publice din România, persoane la care trebuie să ajungă luni până la ora 20.00 și pe care trebuie să le convingă să le fie nași. Cine obține cele mai multe răspunsuri pozitive primește cele mai multe puncte.
Marți dimineață, în Morning ZU, vedem cum s-au descurcat!
Hai... Votează-ți preferații!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate