Live

ZU IS YOU

„Loco Contigo” este noul no. 1 în topul hiturilor ZU

„Loco Contigo” este noul no. 1 în topul hiturilor ZU
Avem un nou lider în Most Wanted, topul hiturilor care se aud la Radio ZU. După o săptămâna în care muzica muzica românească a ocupat prima poziție din clasament, a venit din nou rândul unui hit internațional să facă senzație. Este vorba despre „Loco Contigo”, piesa semnată de DJ Snake, J Balvin și Tyga.


Înainte ca hitul „Loco Contigo” să devină „number one”, poziția a fost ocupată de Florian Rus și Mira cu „Străzile din București”. Piesa lor se află acum pe locul 2, dar cu ajutorul voturilor tale, ar putea să revină pe primul loc. Pe locul 3 coboară Shawn Mendes și Camila Cabello cu „Señorita”, hitul care a fost lider de clasament în urmă cu 2 săptămâni.

Mai jos îți arătăm care sunt cele mai tari 10 piese din Most Wanted, ediția actuală. Poți să vezi clasamentul complet (40 de piese) și să votezi hiturile care îți plac pentru următoarea emisiune aici: radiozu.ro/mostwanted.

10. MINELLI - Mariola
09. DELIA - Rămâi
08. ED SHEERAN & JUSTIN BIEBER - I Don't Care
07. FLY PROJECT - Mexico
06. THE MOTANS ft IRINA RIMES - Poem
05. GIMS, MALUMA - Hola Senorita (Maria)
04. SPIKE - Salcâmii
03. SHAWN MENDES, CAMILA CABELLO - Señorita
02. FLORIANRUS, MIRA - Străzile din București
01. DJ SNAKE ft J BALVIN & TYGA - Loco Contigo

Adi Mihăilă „The Hitman” prezintă Most Wanted, clasamentul celor mai tari hituri ale momentului, în fiecare sâmbătă de la 13:00 la Radio ZU. Poți să asculți emisiunea și în reluare în zilele de duminică de la ora 20:00.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate