Live

ZU IS YOU

Florian Rus și Mira, pe primul loc în top cu „Străzile din București”

Florian Rus și Mira, pe primul loc în top cu „Străzile din București”
Felicitările merg către Florian Rus și Mira! Hitul „Străzile din București” este oficial cea mai tare piesă ZU de săptămâna aceasta. Rezultatul colaborării celor doi artiști a fost lansat la început de iulie, iar de atunci a urcat poziție după poziție în Most Wanted. Mai jos poți să urmărești momentul în care Mira și Florian Rus au cântat piesa live în studioul Radio ZU.


Fosta favorită este „Señorita”. Hitul semnat de Shawn Mendes și Camila Cabello coboară acum pe locul 2, după ce a fost lider de clasament timp de 4 săptămâni. Urmează să vedem câte săptămâni va sta „Străzile din București” pe primul loc din Most Wanted. La cât mai multe!

Găsești topul intregral în secțiunea MOST WANTED de pe site-ul nostru. Aici poți să îți votezi piesele preferate și, astfel, să schimbi ordinea lor pentru ediția de săptămâna viitoare.

Adi Mihăilă „The Hitman” prezintă Most Wanted, clasamentul celor mai tari hituri ale momentului, în fiecare sâmbătă de la 13:00 la Radio ZU. Poți să asculți emisiunea și în reluare în fiecare duminică de la 20:00.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate