Live

ZU IS YOU

Liviu Teodorescu și Jo, live la Marea Iubire ZU

Liviu Teodorescu și Jo, live la Marea Iubire ZU
Liviu Teodorescu și Jo fac echipă bună atunci când vine vorba de piese de dragoste. La Marea Iubire ZU, simpaticii artiști au fost invitați să cânte una dintre cele mai puternice melodii românești de dragoste din toate timpurile.

„Dragoste la prima vedere”, interpretată de Ilie Micolov, este o piesă care a fost lansată în 1983, dar care rămâne și astăzi la fel de puternică ca mesaj și emoție.

Jo și Liviu Teodorescu știu să facă un adevărat show atunci când sunt pe scenă. Artiștii au combinat refenul slagărului „Dragoste la prima vedere” cu câteva versuri dintr-o piesă celebră care poartă același nume, dar care este interpretată de Alex Velea și Connect-R.

Ce a ieșit, vezi aici! Dragostea se cântă live la ZU!

JO și Liviu Teodorescu - Dragoste la prima vedere (Cover Ilie Micolov) (Live la Marea Iubire ZU)
 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate