Live

ZU IS YOU

LIVE | Strângem galeria pentru România în Piața Primăriei din Pitești. Urmărim meciul România - Olanda și dansăm pe #MuzicaAia by DJ Razz

LIVE | Strângem galeria pentru România în Piața Primăriei din Pitești. Urmărim meciul România - Olanda și dansăm pe #MuzicaAia by DJ Razz

Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma și Tea te așteaptă astăzi, începând cu ora 19.00, în Piața Primăriei din Pitești să urmărești împreună cu ei meciul România - Olanda. 


Astăzi, vrem să prelungim bucuria pentru România. Echipa RadioAventura se urcă din nou Autorulotele ZU și pornește spre Pitești pentru a striga încă o dată „Hai, România!”.

După meciurile pe care le-am urmărit urmărit împreună cu oamenii ZU la Brașov, Baia Mare și Galați, adunăm galeria pentru România la Pitești, unde susținem Echipa Națională în meciul cu Olanda. Indiferent care va fi rezultatul, sărbătorim efortul tricolorilor pe teren cu #MuzicaAia LIVE by DJ Razz din Piața Primăriei. 
 



Ne pregătim pentru cea mai importantă seară a fotbalului românesc din ultimii 25 de ani. O seară în care tricolorii vor ține piept unei echipe mari. Acest lucru nu ne intimidează, suntem alături de băieții noștri până la capăt. În această seară, inima noastră bate în 3 culori. Hai, România! 




Nu ne pierdem niciodată speranța și dragostea pentru România! O țară întreagă s-a unit astăzi pentru tricolori, în cea mai importantă seară a fotbalului românesc. Felicităm Echipa Națională pentru curajul de a juca cu Olanda și pentru efortul neîntrerupt! 

Mulțumim tuturor inimilor tricolore care s-au unit pentru ai noștri în Piața Primăriei, dar mai ales acelora care au rămas până la final, în ciuda furtunii. 




Echipa RadioAventura a plecat înapoi spre casă. Furtuna s-a abătut peste Pitești, dar vremea nu a stat în calea Djilor ZU de a susține Echipa Națională până la finalul meciului cu Olanda.

Le mulțumim tuturor oamenilor ZU care au fos prezenți în Piața Primăriei, dar mai ales celor care au îndurat condițiile meteo și au rămas alături de ZU să cânte „Deșteapăt-te,  române!”.
Bravo, Generație de Suflet! Băieți, vă iubim și vă aplaudăm!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate