Live

ZU IS YOU

LIVE: Raluka își cântă cel mai nou single în direct la Morning ZU

LIVE: Raluka își cântă cel mai nou single în direct la Morning ZU
După ce a preluat Leapșa Forza ZU de la Feli, Raluka a venit la matinalul cu Buzdu și Morar ca să-și facă antrenamentul pentru cel mai mare concert din România. 
„A fost foarte, foarte frumos momentul. Îi mulțumesc lui Feli că a ales piesa mea și a cântat-o atât de frumos!”, le-a declarat Raluka lui Buzdu și Morar.
Și, pentru că Forza ZU  nu poate fi anunțată decât în FORZĂ, Raluka a venit la ZU cu noua piesă, „Undone”, pe care a cântat-o live în premieră.



Anul acesta, FORZA ZU se întoarce la IAȘI. Îți dăm 4 zile cu distracție de la A la ZU. Așadar, între 24 și 27 mai ești așteptat în capitala Moldovei să construim împreună un eveniment cât un oraș!
 
Forza ZU 2018 îți poate aduce 500 de euro. Află totul despre acest concurs! 
 
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate