Live

ZU IS YOU

Forza ZU. Iași. 24-27 Mai 2018. Informații generale

 Forza ZU. Iași. 24-27 Mai 2018. Informații generale

România, ți-am pregătit un fenomen mare cât un oraș. De pe 24 până pe 27 mai: 4 zile, 4 zone de distracție de la A la ZU. #ForzaZU #ForzaZU2018




26 MAI

FORZA ZU | Concertul - un show mare cât o țară
Palatul Culturii. Ora 16:00
Peste 30 de artiști, 8 ore de hituri live, o singură scenă. 
Pe scenă vor cânta: CARLA'S DREAMS, DELIA, IRINA RIMES, LA FAMILIA, THE MOTANS, ANTONIA, BLACK LIST, VANOTEK, ALINA EREMIA, LIVIU TEODORESCU, RALUKA, MIRA, IOANA IGNAT, WHAT'S UP, SMILEY, FELI, ANDRA, GRASU XXL, GUESS WHO, LIDIA BUBLE, LORA, EDWARD SANDA, NOAPTEA TÂRZIU, LINO, GUZ, FLY PROJECT, CONNECT-R, ADDA, RANDI, PINDU, IRIS, 3 SUD EST, VESCAN, JO.
Show-ul va fi transmis în direct la Radio ZU, pe Visual Radio (www.radiozu.ro) și pe ZU TV. 

24 - 27 MAI. DISTRACȚIE DE LA A LA ZU | Street food, film, artă urbană, teatru

„ARTIZ” - Zona de artă urbană și design, realizată în parteneriat cu Art Safari, se va desfășura pe B-dul Ștefan cel Mare, în zilele de joi, vineri, sambătă si duminică, de la 12:00 la 22:00. 
„TEATRIS” - Zona de entertainment „populată” de trupe de teatru va fi localizată, de asemenea, pe B-dul Ștefan cel Mare. Vineri, 25 mai, între orele 18:00 și 21:00, vor avea loc reprezentații artistice cu trupa KAFI ORCHESTRA (Franta). Duminică, 27 mai, între orele 17:00 și 21:00 vor avea loc reprezentații artistice cu trupa TAC O TAC (Franta).
„SPORTIS” - Zona de showcase a gimnaștilor români, în parteneriat cu Federația Română de Gimnastică. Localizată în Piața Palatului, duminică 27 mai, începând cu ora 12:00 pana la ora 19:00. SPORTIS este evenimentul care aduce publicului pasionat de miscare sesiuni demonstrative de gimnastică, sesiuni interactive, prezentări ale gimnaștilor și antrenorilor consacrați.
 
„BUCATERIA” - zona celor mai cool food trucks din România
În plus, Forza ZU 2018 vine anul acesta cu încă un concept puternic: „BUCATERIA”. Vorbim aici despre zona celor mai cool food trucks din România care vor fi amplasate în Grădina Palas Mall, în zilele de joi, vineri, sambătă si duminică, de la 12:00 - 22:00. 
 
„Faci un “vals, vals, vals” cum ar zice Smiley printre cele mai cool truck-uri de #StreetFood și îți alegi ceva bun de mâncare, gătit după rețete adunate din toate colțurile lumii. Hit-urile în materie culinară sunt doar o parte dintre bucuriile de care ai parte în Grădina Ansamblului Palas. Aici vor mai fi concerte, proiecții de filme în fiecare seară și activități pentru copii”, promit organizatorii.
 
INTRAREA ESTE LIBERĂ pe toată durata evenimentului.
România, oriunde ai fi, te așteptăm sa vii.
Pentru că TU ești FORZA ZU.
24 – 27 mai 2018, la Iași. 

Galerie Foto

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate