Live

ZU IS YOU

LIVE | Lupii lui Calancea: Moment special pentru ziua lui Mihai Eminescu

LIVE | Lupii lui Calancea: Moment special pentru ziua lui Mihai Eminescu

Anul acesta se împlinesc 173 de ani de la nașterea poetului Mihai Eminescu. În memoria lui, Lupii lui Calancea au pregătit un moment special la Morning ZU.

 
Pe 15 ianuarie, pe pământ românesc, s-a născut Mihai Eminescu, poetul fără pereche, dar care ne face să simțim că România e sufletul nostru pereche. 
 
Azi la Morning ZU ne mândrim cu poetul nostru național, printr-un moment muzical. Lupii lui Calancea au cântat LIVE versuri din repertoriul lui Mihai Eminescu, din poeziile „De-aș avea” și „Lasă-ți lumea”. 
 
Lupii lui Calancea au îmbinat muzica din folclorul românesc cu versurile lui Mihai Eminescu, într-un moment de neuitat. Bucură-te aici de versurile care te fac să te simți romândru!


Lupii lui Calancea LIVE la ZU




Lupii lui Calancea - De-aș avea

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate