Live

ZU IS YOU

LIVE la ZU: Cum sună piesele „Caruso”, „Bella Ciao” și „Crazy” cântate de Dara în limba română

LIVE la ZU: Cum sună piesele „Caruso”, „Bella Ciao” și „Crazy” cântate de Dara în limba română

Dara e un artist și compozitor din Republica Moldova, care a colaborat cu artiști precum Carla’s Dreams, Antonia și INNA. De asemenea, artista s-a făcut remarcată în urma finalei preselecției naționale din Republica Moldova, pentru Eurovision 2012.


Luni, Dara a lansat albumul „Ruleta” și a lansat în avanpremieră la Morning ZU o piesă de pe acest album – poveste: „Brațele”.

Mai mult de atât, Dara a început pe TikTok o nouă rubrică în care traduce piese din alte limbi în limba română. Așa că artista ne-a făcut un dar muzical: un colaj de hituri internaționale cântate în limba română.

Te-ai întrebat vreodată cum sună piesele „Caruso”, „Bella Ciao” și „Crazy” în limba română? Ascultă-le aici! Live la Radio ZU.

Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate