Live

ZU IS YOU

LIVE: Carla´s Dreams cântă în premieră „Înapoi”, la Morning ZU

LIVE: Carla´s Dreams cântă în premieră „Înapoi”, la Morning ZU
Când Carla’s Dreams lansează o piesă, știi sigur că o vei pune pe repeat dinainte să-i dai play. Știi sigur că băieții vin cu o nouă poveste spusă cu fiecare notă muzicală, cu fiecare vers. Așa se întâmplă și cu piesa „Înapoi”, pe care am ascultat-o în premieră în studioul ZU. 
 
Care a fost sursa de inspirație pentru piesa „Înapoi”? Sergiu de la Carla’s Dreams ne-a spus la Morning ZU că noua piesă e inspirată dintr-un film:
 
„Cine o să vadă filmul «Y tu mamá también», o să înțeleagă și piesa. E inspirată de acolo și e unul dintre filmele mele preferate.”, ne-a mărturisit Sergiu, la Morning ZU. 
 
Care e secretul unei piese de succes? Munca:
 
„Mie îmi place când e greu. Mie îmi place atunci când nu mai pot. Ca atunci când scurgi până la capăt ceva și ți se pare că nu mai curge și mai încerci și mai curge o picătură. Picătura aceea e cea mai importantă, uneori. Acolo se ascunde esența.”, ne spune Sergiu, solistul de la Carla’s Dreams.
 
Muncă, inspirație, poveste, poezie, emoție, asta e esența piesei „Înapoi”. Dacă ai ratat momentul din Morning ZU, îl poți vedea de câte ori vrei, aici, cu un play! 
 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate