Live

ZU IS YOU

LIVE | După 6 ani de la ultima vizită în studioul ZU, Nicoleta Nucă cântă în PREMIERĂ piesa „Și fetele frâng inimi”

LIVE | După 6 ani de la ultima vizită în studioul ZU, Nicoleta Nucă cântă în PREMIERĂ piesa „Și fetele frâng inimi”

După 6 ani de la ultima vizită în studioul ZU, Nicoleta Nucă a venit la Morning ZU cu noul ei single, „Și fetele frâng inimi”.


Ne era dor de vocea Nicoletei Nucă și de o așa piesă, cântată cu tot sufletul. Înainte de a cânta piesa LIVE și pentru prima dată la un radio, artista le-a spus matinalilor care e povestea acesteia:

„Ne-am adunat la o sesiune în studio cu Mark Stam și cu Thea Miculescu și am zis să facem o piesă despre reversul medaliei, despre faptul că și femeile frâng inimi. Versurile le-am scris împreună și am zis să aducem în față și mesajul acesta. Adevărul are două părți, tot timpul. Ni se întâmplă și nouă femeilor să frângem inimi. Am încercat să arăt partea aceea despre care lumea vorbește mai puțin și să exprim prin piesa asta că atunci când iubirea trece, jucăm fără reguli.”

Mai mult de atât, Buzdu a întrebat-o pe Nicoleta Nucă dacă i-ar plăcea să colaboreze cu trupa VUNK, iar răspunsul ei a fost afirmativ:

„Sunt deschisă și chiar mi-ar plăcea. Cred că ne-am potrivi foarte bine și ca voci , dar și ca sound. Așa că băieți, ne auzim pentru o colaborare.”, a răspuns Nicoleta Nucă.

Pentru toate inimile ZU, dăm cu veselie o nouă cântare LIVE și în PREMIERĂ: Nicoleta Nucă – „Și fetele frâng inimi”. 

Love, Listen & Share!


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate