Live

NOUTĂȚI

LIVE la Morning ZU | Nicoleta Nucă: „Mi-ar plăcea să colaborez cu trupa VUNK”

LIVE la Morning ZU | Nicoleta Nucă: „Mi-ar plăcea să colaborez cu trupa VUNK”

Nicoleta Nucă e cunoscută pentru vocea ei puternică și pentru piesele de dragoste scrise cu multă sensibilitate.


Azi, la Morning ZU, Nicoleta Nucă a cântat pentru prima dată la un radio noul ei single – „Și fetele frâng inimi”. După 6 ani de la ultima ei vizită în studioul ZU, ne-am bucurat din nou de vocea ei puternică și de sensibilitatea din piesele ei.

Înainte de a se așeza la microfonul ei, Nicoleta Nucă a stat la microfonul ZU, unde am povestit despre muzică și noi colaborări. Buzdu a întrebat-o pe Nicoleta Nucă dacă i-ar plăcea să colaboreze cu trupa VUNK, iar răspunsul ei a fost afirmativ:

„Sunt deschisă și chiar mi-ar plăcea. Cred că ne-am potrivi foarte bine și ca voci, dar și ca sound. Așa că băieți, ne auzim pentru o colaborare.”, a răspuns Nicoleta Nucă.

Urmărește interviul aici!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate