Live

ZU IS YOU

Aftermovie | RadioAventura 2022: 14 zile. 3000 de kilometri. 5 DJ-i. Mii de inimi ZU.

Aftermovie | RadioAventura 2022: 14 zile. 3000 de kilometri. 5 DJ-i. Mii de inimi ZU.

Timp de 2 săptămâni, între 19 iunie și 2 iulie, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma, Vlad Drăgulin și Tea Teodorescu au străbătut șoselele României. Din județ în județ, din zona istorică în zonă istorică, cu #AutorulotaZU, pentru a demonstra încă o dată „cât de faină este România”.


Cei 5 DJ-i ZU au adus radioul acolo unde îi este locul: printre oamenii lui.
Împreună cu oamenii ZU au transformat tot ce e deplorabil în memorabil și au făcut o amintire din orice popas și oraș.

În cei aproximativ 3000 de kilometri parcurși în cea mai tare aventură a verii, cei 5 DJ-i ZU au avut ocazia să spună povești oamenilor, dar să și experimenteze întâlniri cu oameni poveste.
Morar, Buzdugan, Emma, Drăgulin și Tea au adus starea naturală ZU în 10 orașe din România și au fost primiți cu brațele deschise, cu zâmbete, flori, dulciuri, dans, voie bună și tot ceea ce ne face să strigăm din toată inima: „Ce faină-i România!”.
Iar DJ Popovociu a avut grijă de #StareaAia de bine cu #MuzicaAia, cu cele mai tari hituri mixate în parc, la sat, la piscină sau în scara blocului.
 
Mihai Morar: „MultZUmim pentru toată NEBUNIA! După 14 zile cu #AutorulotaZU prin țară, am petrecut până la 4.00 dimineața cu o gașcă de 1000 de nebuni veniți din toată România. Așa s-a terminat cel mai mare teambuilding cu oameni de radio și ascultători, un roadtrip de 2 săptămâni transmis live de dimineața până … dimineața”. 
 
#RadioAventura este manifestul cel mai puternic că, oricât am fi de departe, avem nevoie să fim aproape. Ca să rămânem oameni între oameni.
Pentru că și vouă, la fel ca nouă, vă curge radio prin sânge!

MultZUmim pentru aceste 2 săptămâni! 

Aftermovie | RadioAventura 2022: 14 zile. 3000 de kilometri. 5 DJ-i. Mii de inimi ZU.  
 



Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate