Live

ZU IS YOU

LANSARE DE CARTE | „Împăcarea cu tine însuți” - Părintele Necula și Părintele Doboș: „E prima declarație de pace de când a început războiul.”

 LANSARE DE CARTE | „Împăcarea cu tine însuți” - Părintele Necula și Părintele Doboș: „E prima declarație de pace de când a început războiul.”

Azi la Morning ZU a avut loc lansarea oficială a cărții „Împăcarea cu tine însuți”, scrisă de Părintele Constantin Necula și Părintele Francisc Doboș.
 

Într-o lume guvernată de prinicpiul dezbină și cucerește, Părintele Necula și Părintele Doboș discută cu cititorii despre principiul unește și iubește, pentru pacea ta interioară.
 
Dincolo de împăcarea cu sinele nostru, cu trecutul, în carte găsim diverse teme, cum ar fi: bogăția spirituală versus bogăția materială, dependențele, depresia și anxietatea. 
 
E o mărturie a doi preoți, a doi creștini, a doi prieteni.”, ne transmite Părintele Doboș.
 
E prima declarație de pace de când a început războiul. E un mod de a le spune oamenilor că putem face pace, că Biserica poate aduce pacea lumii.”, adaugă Părintele Necula. 
 
Cartea „Împăcarea cu tine însuți” cuprinde multe aspecte ale vieții trupești și sufletești, iar dacă o dorești, o poți comanda de pe Bookzone
 
Vezi aici momentul din Morning ZU!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate