Live

ZU IS YOU

Joacă Adevăr sau Dezbrăcare la ZU: Poți câștiga 1000 de euro și un weekend la Paris

Joacă Adevăr sau Dezbrăcare la ZU: Poți câștiga 1000 de euro și un weekend la Paris

Joacă Adevăr sau Dezbrăcare la ZU: Poți câștiga 1000 de euro și un weekend la Paris

În luna îndrăgostiților, Radio ZU te provoacă la concurs. Un băiat și o fată care nu s-au văzut niciodată se întâlnesc prima oară într-un studio de radio. Pot să rămână împreună pentru totdeauna sau să-și spună pe loc adio.

MIZA este mare: 1000 de euro și un weekend la Paris

Crezi că ești în stare să joci live Adevăr sau DEZBRĂCARE?

Te înscrii în pagina de concurs și dacă vei fi ales, ajungi în studioul Radio ZU. Vei avea în față un/o necunoscut/ă. Misiunea noastră este să vă descoperim chimia. Veți răspunde întrebărilor sau provocărilor venite din partea lui Mihai Morar și a lui Daniel Buzdugan, în funcție de ce scrie pe biletul pe care îl veți extrage. Întrebarea așteaptă răspuns, provocarea așteaptă câteo piesă vestimentară în minus. Voi hotărâți de fiecare dată cât și cum mergeți mai departe. Dar fiecare hotărâre vă poate schimba viața. Reține: nu oricui îi este dat să trăiască un weekend alături de o persoană necunoscută.
 
Așadar...

Ești gata de aventură? Nu uita, poate fi aventura vieții tale. Un weekend la Paris, alături de o persoană pe care o cunoști în studioul Radio ZU.
În rest n-ai nicio grijă, pentru că ZU îți asigură cazarea, transportul și îți dă și bani de cheltuială.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate