Live

ZU IS YOU

Ai habar ce-l face pe Maluma atât de special?

Ai habar ce-l face pe Maluma atât de special?
Profesional vorbind, MALUMA a demonstrat.. Rupe topurile. Audiența îi este la picioare. Trebuie să fie, însă, mai mult de atât. Succesul lui trebuie să depindă și de altceva. Există 5 principii de viață de la care nu se abate. Oare, despre asta să fie vorba?
 
Ia să vedem...
 
1. Real pe Social Media
 
Maluma este real. Inside și outside. În plus... adoră să facă publice bucăți din viața lui din afara scenei. Poate fi acesta farmecul lui?
 


2. Familia pe primul loc
 
Hai să vedem... Pe mama lui o cheamă Marlli, pe tatăl lui, Luis, iar pe sora lui, Manuela. MA-LU-MA! Hmmm... ”De ce mă întrebi?”, vorba colegului Flick.
 

3. Și... din nou familila
 
MALUMA își poartă familia pe piele sub forma a 4 elefanți. Vorbim despre tatuajul simbol al artistului care, iată, se leagă tot de familie.
 

4. Caritate de calitate
 
Știe PR sau este natural până în măduva oaselor, greu de determinat. Contează că-i iese. Așa cum i-a ieșit și cel mai nou proiect caritabil, o fundație prin intermediul căreia alege să ajute copiii care-și doresc să facă muzică, dar nu au posibilități materiale să pornească. 
 

5. Muzica lui se ascultă în toată lumea
 
Și se ascultă în forma ei naturală, fără alte artificii, reinterpretări sau adaptări. Acesta a fost principiul care a stat la baza proiectului Maluma. Artistul își dorește să promoveze ritmul latin peste tot în lume. Să-i ținem pumnii!
 


Înainte de final, te mai întrebăm ceva: Ai habar cât este de scund?
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate