Live

ZU IS YOU

Jo și Juno pe scena Forza ZU 2023

Jo și Juno pe scena Forza ZU 2023

Nimeni nu îi poate despărți pe JO și Juno să fie și să cânte împreună. Cei doi artiști au luat parte la cea de-a 10-a ediție Forza ZU și, așa cum era de așteptat, au arătat lumii întregi energia faină pe care o au atunci când sunt împreună pe scenă.

 
E o plăcere să-i asculți LIVE pe Jo și Juno. Chimia dintre ei se simte în fiecare vers și notă muzicală. Sâmbătă, cei doi artiști au ținut un spectacol de neuitat în Piața Sfatului din Brașov, unde au cântat piesele „Mă mai ia”, „Mare mea iubire”, „Caută-mă”, „Cu un picior în rai”. Ne-a fost dor să îi vedem și să-i ascultăm și ne bucurăm că n-au lipsit de la această ediție, pentru că Forza ZU fără muzica lor n-ar fi fost atât de frumoasă. JO și Juno, cu voi, Forza ZU e sărbătoare! Emoția o păstrăm în suflet, până vara viitoare!
 
Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate