Live

ZU IS YOU

A.S. I. A pe scena Forza ZU 2023

A.S. I. A  pe scena Forza ZU 2023

Sâmbătă, pe nouă a noua, a fost sărbătoarea hiturilor românești în Piața Sfatului din Brașov - Forza ZU 2023. Este felul nostru de a celebra muzica românească. Zeci de artiști au urcat pe scenă pentru a cânta LIVE de la hituri contemporane până la șlagăre și piese nemuritoare. 

 
 
Trupa A.S.I.A a urcat pe scena Forza ZU pentru prima oară. Mii de oameni aflați în Piața Sfatului au cântat împreună cu Anemona, Iana, Anca și Sorana piesele care au făcut trupa A.S.I.A atât de îndrăgită în România: „Dă-mi nopțile înapoi”, „Sună periculos” și „Inima mea”. Publicul a cântat într-un singur glas refrene „evergreen” ca „Dă-mi nopțile înapoi/ Și zilele cu soare/ D-mi nopțile înapoi/ Chiar dacă știu că doare” sau „Ia cu tine și inima, inima mea/ Și ascunde-o în bagaje pe undeva”, „sună periculos/ trage fusta mai jos”. Aceste cântece au trecut cu bine testul timpului și le vom păstra în inima, inima noastră pentru totdeauna! A.S.I.A, mulțumim pentru amintiri!


 
Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate