Live

ZU IS YOU

Îți amintești cu ce ZUper colaborări a venit Smiley la ZU?

Îți amintești cu ce ZUper colaborări a venit Smiley la ZU?
Smiley a lansat astăzi piesă nouă în colaborare cu Cabron. Știm sigur că ai aflat deja de „Aprinde scânteia”, pentru că am scris despre ea aici. Este „piesa care celebrează viața și libertatea fiecărui om de a-și urma visurile”, după cum spune Smiley.

Ei bine, pornind de la această poveste, ne-am adus aminte cu ce ZUper colaborări a venit Smiley la ZU. A cântat cu Alexandru Andrieș sau alături de Cătălin Crișan, asta dacă vorbim despre old school. Sigur... au fost foarte tari și momentele în care a cântat alături de Alex Velea, Sore sau Feli, nu?

Fii atent! Îți propun să le ascultăm pe toate și, la final, te aștept pe pagina de Facebook Radio ZU să ne spui care-ți place cel mai mult.








































Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate