Live

ZU IS YOU

Interviu cu Alina Eremia la Matinalul de Vară. Ce-și dorește artista să aibă în backstage la Forza ZU 2023: „Vreau mulți ursuleți”

Interviu cu Alina Eremia la Matinalul de Vară.  Ce-și dorește artista să aibă în backstage la Forza ZU 2023: „Vreau mulți ursuleți”

Alina Eremia a venit în această dimineață la Matinalul de Vară cu Popescu, Emma și Cuza. Artista a vorbit despre lucrurile pe care dorește să le aibă în backstage la Forza ZU 2023 și despre întâlnirea ei cu fenomenul Forza ZU.

 
Pe 9 septembrie, Alina Eremia îți dă întâlnire în Piața Sfatului din Brașov, la cel mai mare festival al hiturilor românești - FORZA ZU. Înainte de marele eveniment, Alina a fost în vizită la Matinalul de Vară de la ZU.

Popescu și Cuza i-au făcut antrenamentul cu câteva întrebări despre experiența ei la edițiile anterioare de Forza ZU. Artista a fost provocată să descrie în 3 cuvinte primul concert Forza ZU din 2014, de la Cluj.

Trebuie să știi că Alina Eremia se numără printre artiștii care au bifat aproape toate edițiile de Forza ZU. 
 

Ca orice artist, Alina Eremia are câteva preferințe pentru ritualul ei din backstage. În video-ul de mai jos, poți afla ce lucruri își dorește artista să aibă în spatele scenei, la Forza ZU 2023. Lista începe cu...mulți ursuleți. Nu-i așa că-i simpatică Alina Eremia?
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate